Prekinuta utakmica Vojvodine i Breše

Prijateljska fudbalska utakmica između “Vojvodine” i “Breše” u istoimenom gradu u Italiji prekinuta je u 50. minutu, nakon što je grupa huligana mahala albanskom zastavom i provocirali igrače i navijače srpskog kluba.

Nakon što je desetak huligana mahalo albanskim zastavama i provociralo grupu od dvadesetak navijača “Vojvodine”, simpatizeri kluba iz Novog Sada su uletjeli na teren.

Situacija se smirila nakon nekoliko minuta kada su se navijači “Vojvodine” vratili na tribine. Međutim, fudbaler “Breše” Mario Baloteli odbio je da nastavi sa igranjem utakmice, pa je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut, navodi se u izvještaju sa meča na klupskom sajtu “Vojvodine”.

I prije ovog momenta bilo je burno jer je sudija ubrzo poslije drugog gola domaćina isključio trenera “Vojvodine” Nenada Lalatovića, koji nije želeo da napusti klupu, pa je odlučio da nakratko povuče ekipu sa terena.

Ipak, meč je nastavljen poslije nekoliko minuta, ali su se povici sa tribina, “cigani, cigani” upućeni Novosađanima nastavili nesmanjenom žestinom. Sve to je dovelo do prekida u 50. minutu.

“Breša” je povela u sedmom minutu golom Alfreda Donarume iz penala, da bi u 13. minutu domaćin poveo sa 2:0 preko Pjerpaola Bisolija.

“Vojvodina” je u 38. minutu uspjela da smanji prednost “Breše” na 2:1, a strijelac je bio Ognjen Đuričin.

(Srna)
Foto: fkvojvodina.rs

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos