Vučić: Svi smo sve razumjeli

foto: predsednik rs

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je razumio odgovor britanske ambasade u Prištini na njegovo pitanje na čijim izborima su pobijedili Aljbin Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom se britanski ambasador fotografisao sa Kurtijem.

“Hvala vam na jasnom odgovoru. Svi smo sve razumeli”, napisao je Vučić na svom Tviter nalogu, povodom odgovora britanske ambasade u Prištini da ne bira kako će njeni sagovornici urediti partijske prostorije.

Britanska ambasada u Prištini je, povodom pitanja Vučića zašto se britanski ambasador fotografisao sa Aljbinom Kurtijem ispred zastave Albanije u Prištini, odgovorila da ona ne bira kako će njen sagovornik, u partijskom svojstvu urediti svoje prostorije.

“Ne biramo mi kako naš sagovornik, u partijskom svojstvu, uređuje svoje prostorije”, navela ja britanska ambasada na svom Tviteru, dodajući da je “njen posao da bude u kontaktu sa vodećim političkim igračima na Kosovu”.

U istoj objavi se konstatuje da je “nedavno objavljena fotografija susreta /britanskog/ ambasadora sa jednim od kosovskih političkih lidera privukla pažnju u cijelom regionu”, prenio je “Sputnjik”.

Vučić je ranije danas, takođe na Tviteru, upitao britanskog ambasadora u Prištini Nikolasa Abota na čijim izborima su pobijedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom se fotografiso sa Kurtijem.

Predsjednik Srbije upitao je i da li bi Velika Britanija prihvatila da njen predstavnik ode na zvaničan susret sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, a da iza njih bude zastava “neke treće države”.

Vučić je rekao novinarima da je “očigledno” da Velika Britanija “prihvata Kurtija kao kandidata za premijera Albanije”.

Kurti, čija je partija osvojila najviše glasova na proteklim izborima na Kosovu i Metohiji, zagovornik je takozvane velike Albanije, a slikao se sa britanskim ambasadorom ispred zastave Albanije.

(Srna)
Foto: predsednik.rs

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos