U Beču promocija ponude na Jahorini

Šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović izjavio je da je Olimpijski centar /OC/ “Jahorina” danas počeo predstavljanje svoje atraktivne zimske ponude u Beču, što govori o njegovoj sve većoj prepoznatljivosti u Evropi.

“Olimpijsku planinu Jahorinu u sve većem broju pohode skijaši, ali i drugi turisti iz Slovenije, Hrvatske i drugih destinacija, koji su ranije bili okrenuti ka Austriji, Italiji i ostalim velikim evropskim ski-centrima”, rekao je Cicović novinarima u Novom Sadu gdje je danas predstavljena najnovija turistička ponuda ove planine – gondola “Javor-Partizan” koja u jednom času može da preveze čak 2.700 skijaša do željenih staza.

On je dodao da je menadžment OC “Jahorina” učinio sve da Jahorini, ne samo bude vraćen olimpijski sjaj, već da ova planina danas mnogo jače sija nego 1984. godine u vrijeme Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

“Sve je to postignuto zahvaljujući menadžmentu OC-a koji je posvećen svom poslu i koji pomno prati svjetske turističke trendove”, rekao je Cicović, napominjući da se Vlada Republike Srpske pozitivno opredijelila prema OC-u putem svih institucija koje rade na Jahorini.

Prema njegovim riječima, zahvaljujući novim turističkim sadržajima, Jahorina je postala ne samo omiljena zimska, nego i atraktivna ljetna turistička destinacija.

НОВИ САД, 17. ОКТОБРА /СРНА/ – Шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић у Новом Саду, гдје је данас представљена најновија туристичка понуда ове планине – гондола “Јавор-Партизан” која у једном часу може да превезе чак 2.700 скијаша до жељених стаза.

“Sa investicijama koje su najavili Vlada Srpske i Olimpijski centar u povezivanje vertikalnim transportom Istočnog Sarajeva, Jahorine i Pala, stvoriće se novi turistički proizvod koji će usloviti duže zadržavanje turista na Jahorini nego do sada. Siguran sam da će broj dana koje prosječan turista ostvaruje biti povećan, jer će osim atraktivnih zimskih sadržaja, turistima biti na raspolaganju i ništa manje atraktivni ljetni sadržaji na Jahorini”, rekao je Cicović.

On je najavio da će Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i dalje pružati punu podršku promotivnim i marketinškim nastupima OC “Jahorina” u Srbiji.

“Najveći broj turista na Jahorinu stiže upravo iz Srbije. Zato se nismo nimalo slučajno odlučili da promotivne nastupe imamo u Beogradu i Novom Sadu. Svaka nova investicija i turistički sadržaj na ovoj olimpijskoj ljepotici biće ubuduće promovisani u ta dva grada”, rekao je Cicović.

Direktor Turističke organizacije Novog Sada Branislav Knežević rekao je novinarima da se ovaj grad uvijek rado odaziva promotivnim aktivnostima i projektima koji dolaze iz Republike Srpske, a posebno današnjem predstavljanju jahorinske gondole.

To je, prema njegovim riječima, motiv više Novosađanima da i ove godine u velikom broju posjete Jahorinu i osjete njene zimske čari.

U Novom Sadu danas je, osim jahorinske gondole, predstavljena i zimska turistička ponuda Jahorine. Promocija će trajati do utorka, 22. oktobra.

Prolaznicima na Trgu slobode dijele se reklamne brošure, a na poklon dobijaju bandane, kao i jednodnevne vaučere za skijanje.

Novosađani će moći da učestvuju i u nagradnoj igri i osvoje sedam dana skijanja na Jahorini.

(Srna)
Foto: OC Jahorina

Video: youtube/vivo studio

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos