Koncert narodnih igara održan u Minhenu

U  Minhenu je ovog vikenda, u organizaciji, najvećeg  kulturno umjetničkog  društava u Bajernu, „Jugos“ održan „Koncert narodnih igara i pjesama“. Ova manifestacija , okupila je , pred domaćina, još 6 srpskih društva iz Njemačke i Austrije. Svoje zanje i umijeće u narodnom igrama i pjesmama, pored domaćina KUD „Jugos“, pokazali su: SKD „Sveti Sava“ – Minhen, KUD „Nikola Tesla“ – Minehn, KUD „Opanak“ – Salzburg, SKD „Karadjordjević“ Rojtlingen, KUD „Vuk Stefanović Karadžić“ – Rorschach.

Na bini, prepune sportske dvorane u minhenskoj četvrti Feldmoching, koju je ovom prilikom ispunilo gotovo 900 gostiju i izvodjača programa, smjenjivali su se igračke i pjevačke grupe od najmladjih do seniorskih postava, pokazujući svu raskoš i ljepotu srpskog klulturnog stvaralaštva.

Prema riječima, predsjednice KUD „Jugos“, Olivere Miljanić, bilo je veoma zahtjevno organizovati  ovu manifestaciju, i brinuti se da sve funkcioniše u najboljem redu.

Olivera Miljanić, Predjsednica Kulturno-umetničkog udruženja Jugos, Minhen.

 „Izutetno sam ponosna na domaćinske aktivnosti našeg Jugosa, u pripremi i organizovanju ovog prelijepog koncerta. Zaista je bilo predivno posmatrati našu omladinu iz Njemačke, Austrije i Švajcarske kako prezentuju kulturu i tradiciju Srpskog naroda“, izjavila je za TSD, gospodja Miljanić.

Nakon zvaničnog dijela Koncerta narodnih igara i pjesama, druženje uz igru i pjesmu nastavljeno je do kasnih sati. Za odličnu atmosferu i raspoloženje, zaslužan je bio gost večeri, muzička zvijezda Jovan Perišić, koji je svojim nastupom, i izvodjenjem starih dobrih hitova, još jedanput oduševio učensike programa i mnogobrojnu Minhesnku publiku. Sponzor manifestacije, GO4YU IPTV, svima koji su na dan ove manifestacije, slavili rodjendan, kao i najstarijem bračnom paru, podijelio je besplatno svoje pakete usluga.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos