Bijeljinska Tehnička škola najbolja u BiH

Tehnička škola “Mihajlo Pupin” u Bijeljini dobila je danas priznanje za najbolju školu u konkurenciji 292 škole u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, koje dodjeljuje nevladina organizacija Mreža savjeta učenika BiH.

Direktor škole Milenko Maksimović rekao je da su za priznanje zaslužni učenici ove škole, koju pohađa 1.000 đaka u 11 različitih zanimanja.

“Najbolji, a naši, to su učenici koji su osvajali nagrade na republičkim takmičenjima iz fizike, matematike, elektrotehnike i mnogih stručnih predmeta, kao i profesori koji su bili njihovi mentori i svojim znanjem doprinijeli ovim uspjesima”, rekao je Maksimović.

On je za priznanje koje je stiglo od samih učenika rekao da je poseban podstrek za dalje usavršavanje znanja i vještina učenika, time i bolje budućnosti svih na ovim prostorima.

Nagradu za najbolju školu u BiH Tehničkoj školi “Mihajlo Pupin” u Bijeljini danas je u školskim prostorijama uručio izvršni direktor Mreže savjeta učenika BiH Miloš Kovačević.

On je rekao da ovo udruženje srednjoškolaca svojim angažmanom pomaže mladima da kroz mobilnost, komunikaciju, druženje i razmjenu iskustava unaprijede obrazovni sistem i cijelo društvo.

(Srna)

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos