“Tesla” vozilo razbijeno na promociji

Foto: printscree/youtube

Kompanija “Tesla” predstavila je kamionet sa električnim pogonom “sajbertrak”, ali se tokom promocije dogodila neprijatnost, kada su na vozilu razbijeni prozori prilikom demonstracije njihove čvrstoće.

Vlasnik kompanije Ilon Mask opsovao je na bini, a potom se našalio i rekao da “ima prostora za poboljšanje”.

“Nije se probila unutra, to je plus”, rekao je Mask nakon što je tokom demonstracije na prozore bačena metalna kugla.

Vozilo je predstavljeno u mjestu Houtorn, u Kaliforniji, a pažnju je privukao njegov izgled sa oštrim uglovima karoserije i sjaj nerđajućeg čelika.

Segment kamioneta predstavlja veliku priliku za “Teslu”, dok kompanija radi na unapređenju baterijske tehnologije. To će omogućiti da prevoz više tereta na veće udaljenosti postane praktičan.

Prema podacima kompanije “Edmunds”, kamioneti su imali udio od 14,4 odsto u ukupnoj prodaji novih vozila do oktobra ove godine, dok je 2015. godine taj procenat iznosio 12,6 odsto. Ova vozila imaju prosječnu cijenu od 50.000 dolara, prenio je Bi-Bi-Si.

“Teslin” kamionet prodavaće se po cijeni od 39.900 dolara, a ima domet od 402 kilometra. Naskuplja varijanta koštaće 69.900 dolara i sa napunjenom baterijom će moći da pređe 800 kilometara.

Mask je rekao da pretprodaja počinje odmah, a da proizvodnja kreće krajem 2021. godine. Ranije se dešavalo da rokovi koje Mask najavi za nove automobilske modele budu probijeni.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos