SAD zabrinute zbog “špijunske afere” u Srbiji

Foto: youtube/printscreen

SAD su izrazile zabrinutost zbog ruskog uplitanja u Srbiji i podržava Beograd da istraži špijunsku aferu u koju je uključen ruski obaveštajac, saopštio je portparol Stejt departmenat za Radio Slobodna Evropa (RSE).

“Zabrinuti smo zbog izveštaja o nepriličnom ruskom uplitanju u Srbiji. Sjedinjene Države podržavaju napore Srbije da istraži ovaj incident i podstiču Vladu da odgovorne za ove nezakonite aktivnosti smatra odgovornim, u skladu sa vladavinom zakona”, saopštio je portparol Stejt departmenta povodom špijunske afere u kojoj su, kako je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, učestvovali ruski obaveštajac Georgij Kleban i Z.K. penzionisani pripadnik Vojske Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Stejt departmenta, “ruska vlada nastoji da destabilizuje Evropu vojnim pritiskom, zlonamernim sajber aktivnostima i malignim uticajem u mnogim zemljama koje su saveznici, partneri i prijatelji Amerike”.

“Sa ruskom vladom smo bili jasni na najvišim nivoima: morate prekinuti svoje destabilizujuće aktivnosti širom sveta”, navodi se u saopštenju portparola Stejt departmenta dostavljenom RSE.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos