Jahorina sve traženija destinacija

Direktor Turističke organizacije “Jahorina” Istočno Sarajevo Igor Tošić izjavio je Srni da je Jahorina postala sve traženija destinacija i ozbiljan ski-centar koji nudi veliki broj turističkih sadržaja, a zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje garantuje značajan broj skijaških dana.

Foto: OC Jahorina

Tošić je rekao da se od predstojeće zimske turističke sezone mnogo očekuje, jer se u ovu olimpijsku ljepoticu dosta ulagalo u proteklom periodu, a ono što će sigurno da obilježi sezonu jeste kabinska gondola, čije otvaranje je planirano u subotu, 30. novembra uz koncert Saše Matića.

“Zimsku sezonu sigurno će da krasi niz velikih događaja. Već 7. decembra očekuje nas ski-opening i koncert britanske zvijezde Brajana Ferija, zatim koncerti Đorđa Davida i Ace Lukasa 28. decembra, te Ramba Amadeusa i mnogih drugih muzičkih zvijezda. Sve što radimo je s ciljem privlačenja sve većeg broja turista i bogatije turističke ponude”, naglasio je Tošić.

Директор Туристичке организације “Јахорина” Источно Сарајево Игор Тошић.
Foto: Srna

On je istakao da su staze unaprijeđene, napravljeno je pet kilometara novih staza, osnježena je kompletna staza Poljice, savremeni sistem za vještačko osnježavanje garantovaće veći broj skijaških dana…

“Sve to nam daje za pravo da vjerujemo da će ova sezona oboriti rekorde kada je riječ o turističkim posjetama Jahorini i Istočnom Sarajevu”, zakljuičo je Tošić.

Foto: OC Jahorina

On je naglasio da su u prošloj zimskoj sezoni na Jahorini zabilježene posjete turista iz 62 zemlje, a u pretprošloj iz 56.

“Veliko je interesovanje turista iz Rusije. Prije mjesec dana Jahorinu i Istočno Sarajevo posjetilo je 35 tur-operatera i novinara iz Rusije, što je od velikog značaja”, naveo je Tošić.

On je istakao da su Jahorina i Istočno Sarajevo posebno postali interesantni i turistima iz Kine zbog bezviznog režima sa BiH.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos