Nema nastave na području Hercegovine

Foto: Srna

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske odlučilo je da izvođenje nastave bude preventivno obustavljeno sutra u osnovnim i srednjim školama, kao i rad predškolskih ustanova na području Hercegovine zbog podrhtavanja tla na ovom prostoru.

Nastava se neće izvoditi na području opština Nevesinje, LJubinje, Berkovići, Gacko, Bileća, niti u gradu Trebinju, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture.

“Ovakva odluka donesena je iz preventivnih razloga, u najboljem interesu djece, a nastava će biti kasnije nadoknađena”, ističe se u saopštenju.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske poziva rukovodstvo obrazovnih ustanova na području Hercegovine da prate instrukcije nadležnih stručnih službi vodeći računa da na prvom mjestu bude bezbjednost učenika.

Zemljotres 5,5 stepeni Rihterove skale sa epicentrom u jugozapadnom dijelu opštine Nevesinje registrovan je jutros u 10.19 časova, a osjetio se i u ostalim opštinama istočne Hercegovine, rečeno je ranije Srni u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos