Milošević: Moje izmene napravile konfuziju

Foto: Tanjug

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da tužan, ali ne i razočaran posle remija sa AZ Alkmarom u 5. kolu Lige Evrope.

Crno-beli su prokockali prednost od 2:0 i dva minuta pre kraja dozvolili su rivalu da preokrene i da postigne dva gola.

“Veoma teško je doživeti ovakve stvari. Moram da priznam da nisam razočaran onim što smo prikazali večeras obzirom da je ova utakmica značila i kraj. Kada saberemo sve što je ove godine uradili u Evropi, možemo biti zadovoljni obzirom koju smo situaciju zatekli u martu”, rekao je Milošević na konferenciji za medije posle meča.

Trener crno-belih smatra da je njegov tim većinu meča odigrao na visokom nivou.

“Mislim da smo dobrih 80-85 minuta odradili fenomenalno, sve aspekte igre. Momci su ispoštovali sve i sveli smo jednu ozbiljnu ekipu na to da praktično ne stvori nijednu šansu u tom periodu. S druge strane, mi smo postigli dva gola i imali niz šansi da zatvorimo utakmicu, ali nismo uspeli.”

Milošević je objasnio i šta je uticalo na to da Partizan ne sačuva prednost.

“Iz nekoliko razloga smo uspeli da uđemo u konfuziju poslednjih 10 minuta. Konfuzija na evropskoj sceni košta mnogo. Nekad se to desi dva-tri minuta i platite veliku cenu, danas smo u deset poslednjih minuta imali konfuziju. I platili smo to. To se desaava i moramo da učimo iz takvih stvari. Najveći razlog su izmene koje sam izvršio. Neću objašnjavati razloge, ali mislim da se ispostavilo da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja”, zaključio je Milošević.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos