Radnici ”Amazona” štrajkuju na ”Crni petak”

Foto: Tanjug

Zaposleni u centrima za distribuciju kompanije “Amazon” u NJemačkoj stupili su u štrajk na crni petak zahtijevajući da im budu povećane plate.
Ovo je jedan od najprometnijih i najvažnijih dana za trgovce u čitavoj godini.

Sindikat “Verdi” saopštio je da je štrajk počeo noćas u šest centara za dristribuciju širom zemlje i da će pojedini protesti trajati do utorka, 3. decembra.

A woman walks past posters sticked by anti-Black Friday activists and reading “Amazon killed me”, left, and “Amazon, 2 jobs disappear for one created” in Rennes, western France, Friday, Nov. 29, 2019 in Rennes. To French activists, Black Friday is the epitome of this shift, a purely commercial event designed to boost U.S. retailers ahead of the Christmas holidays, the symbol of capitalism run amok.(AP Photo/David Vincent)

Predstavnik sindikata Orhan Akman rekao je da radnici “Amazona” žele da pošalju signal da njihov rad ne može biti kupljen ekstremnim popustima koje kompanija nudi i ovo doba godine.

Akman je optužio “Amazon” za vršenje “ekstremnog pritiska” na zaposlene, zbog čega neki imaju zdravstvenih problema, prenio je AP. 

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos