Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH!

Foto: SRNA

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas, da je ono što je najgore u BiH, pokušaj da se ljudima nameće mišljenje i istakao da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH.

“Ona kada je formirana, formirana je da bude nezavisna država. Ona je tu svoju nezavisnost branila u toku rata i kroz Dejtonski sporazum, imajući u vidu da su 1992. godine velike sile, kao što su SAD, priznale Republiku Srpsku. Mi smo naučili da bez države, nema slobode”, istakao je Dodik u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji.

On je takođe ocenio da su Srbi skloni da budu istorijski naivni i da prave istorijske greške, te da donesu odluke koje ih kasnije koštaju mnogo.

Po njegovom mišljenju, BiH ostaje problem i tu nema pomirenja, kao i da muslimani (Bošnjaci) žele celu zemlju za sebe, te da se pokušava nametnuti da su Srbi krivi za sve.

“Zato je BiH nikakva zemlja, mi se od nje na neki način odričemo u nekom smislu, nju svojataju muslimani. Muslimani efektivno kontrolišu 25 odsto teritorije i to mogu da kažu da je njihovo”, rekao je Dodik.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos