U Banjaluci turnir “Igraj za Kosovo i Metohiju”

Foto: Svi za Kosmet

U Banjaluci će danas biti održan prvi dobrotvorni turnir u stonom fudbalu, a prikupljena sredstva biće namijenjena za završetak kuće porodici Ristić iz Obilića na Kosovu i Metohiji.

Organizator turnira je Srbsko sobranje “Baštionik” iz Banjaluke u saradnji sa humanitarnom organizacijom “Svi za Kosmet” iz Beograda, koja već godinama organizuje dobrotvorne turnire čiji je prihod namijenjen za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Predsjednik “Baštionika” Predrag Adamović rekao je Srni da se nada da će na turniru biti prikupljen što veći iznos, kako bi bila završena kuća petočlanoj porodici Ristić iz Obilića, koju su članovi “Baštionika” posjetili u novembru.

“Vidjeli smo da teško žive, bore se, imaju troje djece, ali nemaju sredstava da završe kuću. Želja nam je da na turniru i u drugim akcijama prikupimo što više novca”, rekao je on.

Adamović je pozvao sugrađane da se odazovu ovoj akciji, da dođu u 18.00 časova u “Staklenac” u Park Petar Kočić.

Prema njegovim riječima, učešće po ekipi košta 10 KM.

On je rekao da će na turniru biti postavljena i kutija u koju će svi moći da ostave dobrovoljni prilog.

Adamović je naveo da se zainteresovane ekipe mogu prijaviti putem telefona na broj 051/211-802 ili na sajtu /bastionik.org/, na kojem je dostupno više informacija o ovom humanitarnom događaju.

On je pojasnio da je riječ o projektu “Igraj za Kosmet” Humanitarne organizacije “Svi za Kosmet” iz Beograda, s tim što se u Republici Srpskoj koristi naziv “Igraj za Kosovo i Metohiju”.

“Nadam se da će turnir `Igraj za Kosovo i Metohiju` u Srpskoj postati tradicionalan”, istakao je Adamović.

Video

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos