Milojević odlazi iz Zvezde?! Borjan najbolji u 2019. godini!

Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, posle pobede nad Čukaričkim (3:1) na kraju prvog dela Superlige, zagonetnom izjavom za Arenu sport i izostankom sa konferencije za medije, najavio je mogući razlaz na zimu.

Milojević je, odmah na terenu rekao za televiziju Arena sport, da mu je utakmica i pobeda nad Čukaričkim “najdraža” u Zvezdi, a onda se nije pojavio na obaveznom razgovoru sa medijima.

Iz kluba su njegovo odsustvo objasnili “privatnim razlozima”.

Milojević je nedavno više puta ponavljao da nema problem da ode iz Zvezde u pauzi, ukoliko uprava kluba proceni da je pravo vreme.

Za dve i po godine na klupi Crvene zvezde, uspeo je da osvoji obe titule prvaka, sada i jesenji naslov, uz čak tri učešća u grupnoj fazi na međunarodnoj sceni – jednom u Ligi Evrope i dva puta u Ligi šampiona.

Golman, Milan Borjan, proglašen je za najboljeg fudbalera Crvene zvezde u 2019. godini.

Borjan je priznanje dobio na svečanosti “Crveno belo veče” u hotelu Hajat, zajedno sa Antoniom Tomaneom, koji je laureat za najlepši gol – “makazicama” protiv Spartaka.

“Nadam se da ćemo imati više uspeha u Ligi šampiona sledeće godine, da ćemo proći grupnu fazu. Uz to, da i osvojimo ”duplu krunu””, rekao je Borjan na svečanosti.

Fudbaleri Crvene zvezde, u ovoj godini, odbranili su titulu prvaka Srbije i drugi put uzastopno igrali u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos