- Advertisement -

Tamari Eklston ukraden nakit, vrijedan 50 miliona funti!

Foto: Tanjug/AP

Lopovi su ukrali nakit vrijedan 50 miliona funti, iz doma Tamare Eklston, kćerke nekadašnjeg šefa formule 1, Bernija Eklstona, piše danas “San”. 

Tabloid navodi, da su tri provalnika upala u vilu, u zapadnom dijelu Londona, nakon što su izbjegli obezbjeđenje koje patrolira “ulicom milijardera” 24 časa dnevno, kao i ličnu službu zaštite porodice Eklston.

Tamara živi među rezidencijama francuskog i ruskog ambasadora i nedaleko od doma britanskog princa, Vilijama i njegove supruge, Kejt.

Eklstonova, koja je manekenka i poznata ličnost u Britaniji, prethodno je napustila zemlju za božićne praznike. Provalnici su ušli u vilu kroz dvorište i odnijeli nakit iz sefova sakrivenih u njenoj spavaćoj sobi, piše “San”.

Izbor blizak porodici, potvrdio je da se dogodila provala, ali je odbio da saopšti više detalja.

Policijski portparol, rekao je da su snage reda primile poziv da dođu na imanje u zapadnom Londonu, iza 23.00 časa u petak, 13. decembra.

Portparol je rekao da je prijavljena “krađa nakita velike vrijednosti” i da za sada niko nije uhapšen.

Britanski “San” navodi da je među ukradenim nakitom Tamare Eklston i vredno prstenje, minđuše i Kartije narukvica, koje je ona dobila kao poklone za venčanje.

“Tamara i njena porodica su dobro, ali su ljuti i potreseni incidentom”, navodi se u saopštenju porodice Eklston.

Kako se dodaje, privatni tim obezbeđenja sarađuje sa policijom.

Izvor SRNA/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.