Državljanin Srbije osujetio teroristički napad u Beču!

Jedan državljanin Srbije, razotkrio je i osujetio planove za izvođenje terorističkih napada u Beču, piše bečki dnevnik, “Esterajh”.

List navodi da je policija, na osnovu anonimnog poziva, ušla u trag dvojici Čečena koji su navodno nameravali da izvrše teroristički napad na bečku Božićnu pijacu “Hristkindelmarkt” i centralni trg Štefansplac, te dodaje da je centralna ličnost u toj akciji srpski državljanin, zatvorenik u Hirtenbergu.

Kako se navodi, policija je, na osnovu dobijenih informacija, sprovela akcije prisluškivanja telefona i praćenja osumnjičenih, a prikupljeni podaci su učvrstili sumnju.

Najpre su uhapšena dvojica Čečena, od kojih je jedan sportista, koji se bavi borilačkim veštinama, a potom se ušlo u trag još jednom njegovom sunarodniku, koji se nalazi u zatvoru zbog podrške Islamskoj državi, odnosno zbog terorističkog udruživanja.

Prema pisanju bečkog dnevnika, srpski državljanin je u dojavi ukazao na Čečena koji je u zatvoru, navodeći da je i nakon presude ostao privržen ideologiji Islamske države.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos