Objavljeno prvih 20 zvezda koje dolaze na Egzit

Foto: exitfest

Muzičke superzvezde i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina Egzit festival, a među njima su David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejća, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi koji na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike.

Listu prvih izvođača predvodi David Guetta, popularni Francuz koji će možda i poslednji put nastupiti u Srbiji, jer od iduće godine drastično smanjuje broj nastupa, i pojaviće se samo na nekolicini vodećih svetskih festivala.

Srećom Guetta ne namerava da propusti veliku proslavu 20 godina Egzita zbog dvodecenijskog odnosa sa festivalom, ali i zbog činjenice da je upravo on izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi Egzit fanova.

“Dvadeset godina Egzita ne bi moglo da prođe bez povratka njegovih prvih hedlajnera koji su bili dovoljno hrabri, ili prosto dovoljno ludi da među prvima dođu na novi festival u Srbiji o kojoj su mogli da čuju sve suprotno od onog što su tamo doživeli. Da, na tvrđavu se vraćaju bristolski alt-rokeri Kosheen, ali i Roni Size i LTJ Bukem”, otkrivaju organizatori.

Prvi slavljenički Egzit talas donosi i pregršt gitarskih titana, kao što je moćna brazilska Sepultura, kultna grupa koja iza sebe ima čak 14 albuma i rifove koji su obeležili istoriju metala, ali i rok muzike u celini.

Na tvrđavu dolazi i njujorška hardcore zvezda Billy Milano, sa svojim M.O.D. (Method of Destruction), ruski Moscow Death Brigade, metal rock gerila Crippled Black Phoenix, te jedan od vodećih post-punk dark-wave bendova She Past Away i deathcore britanski sastav Bury Tomorrow.

Jaku prvu garnituru dopuniće i trenutno najtraženiji domaći bend, disko-rokenrol-elektro duo Buč Kesidi, kultni alternativni rok sastav E-play i novosadski heroji Love Hunters.

U toku je novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice po promotivnoj ceni za jubilarni, dvadeseti rođendan Egzit festivala koji će se održati od 9. do 12. jula, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica!

Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci nakon toga registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos