Njemačka donirala BiH termovizijske kamere za noćno osmatranje

Foto: SRNA

Direktor Granične policije BiH, Zoran Galić i njemačka amabasadorka u BiH, Margret Uber, potpisali su danas sporazume o donaciji deset termovizijskih kamera za noćno osmatranje, ukupne vrijednosti 140.000 evra, koje će biti korišćene pri nadzoru granice. 

Galić smatra, da će donirana oprema doprinijeti efikasnijoj borbi protiv svih oblika prekograničnog kriminala.

On je zahvalio Uberovoj i Vladi Njemačke za nesebičnu podršku u radu i razvoju ove policijske agencije, što je značajno ojačalo kapacitete Granične policije BiH.

“Od osnivanja ove policijske agencije, prijateljska zemlja Njemačka prati naš rad i djelovanje na granici i, u skladu s našim potrebama, donira opremu koju možemo svakodnevno koristiti”, rekao je Galić.

САРАЈЕВО, 19. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ – Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић и њемачки амабасадор у БиХ Маргрет Уебер потписали су данас споразуме о донацији десет термовизијских камера за ноћно осматрање, укупне вриједности 140.000 евра, које ће се користити при надзору границе.

 

Uberova je istakla, da je posljednjih godina Njemačka donirala opremu Graničnoj policiji BiH ukupne vrijednosti od gotovo 9,8 miliona KM, te da se novom donacijom nastavlja dugogodišnja bliska saradnja Savezne policije i Granične policije BiH.

Ona je istakla da su termovizijske kamere važan instrument pri nadzoru granice, a samim tim i u borbi protiv ilegalnih migracija i organizovanog kriminala, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Uberova je najavila da će Vlada Njemačke i u narednom periodu biti partner Graničnoj policiji BiH i podržavati njen dalji razvoj, te zahvalila rukovodstvu ove policijske agencije za uspješnu saradnju.

Ona je napomenula da je Njemačka sprovela i brojne obuke za pripadnike Granične policije BiH.

Galić i Uberova poptisali su sporazume u kancelariji Granične policije BiH.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos