Promocija: Dejan Stanković je novi trener Crvene zvezde!

Foto: Tanjug

Novi trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, izjavio je da ima veliku želju da se dokaže u voljenom klubu i da s nestrpljenjem čeka početak rada.

Stanković je danas promovisan na stadionu “Rajko Mitić”, kao naslednik Vladana Milojevića, a potpisao je ugovor na dve i po godine.

“Crvena zvezda me je pre 22 godina poslala u jednu misiju, da se vratim jednog dana. Sada da nasledim veliko ime, zvezdaša Miloja… Za 20 godina u fudbalu, nisam video nigde da se tako dočekuju dva trenera. Kažete nemam iskustva, a od njega sam dobio za ta dva sata, saveta za ceo život”, rekao je Stanković pred rekordno velikim brojem predstavnika medija i navijača u Medija centru stadiona.

Beograd, 21. decembra 2019 – Dejan Stankovic je promovisan na stadionu “Rajko Mitic” u novog trenera Crvene Zvezde. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC/ jd

 

 

On se zahvalio Milojeviću na tome što mu je, kako kaže, utabao stazu.

“Otišao je kao gospodin i veliki pobednik. Ja obećavam da ću se kao lav boriti”, naveo je on.

Novi trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, izjavio je da ima veliku želju da se dokaže u voljenom klubu i da će u svoj rad implemirati karakteristike Svena Gorana Eriksona, Roberta Manćinija, Žozea Murinja i Siniše Mihajlovića.

Nekadašnji as Lacija i Intera, ima i 103 nastupa za reprezentaciju Srbije,

Beograd, 21. decembra 2019 – Dejan Stankovic je promovisan na stadionu “Rajko Mitic” u novog trenera Crvene Zvezde. Na promociji je i Zvezdan Terzic. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC/ jd

 

 

“Čujem se sa Žozeom, kad nije pao u nesvest što sam u Zvezdi, rekao mi je “Deki, ti”… Poželeo mi je puno, isto kao i Mihajlović i Manćini. Mogu sve da pitam za savet, svaki je dobrodošao, ali ja donosim odluku. Izgradiću svoj stil, koji će biti, videće se… Od Eriksona bih uzeo strpljenje, od Manćinija rad na terenu, od Murinja karakter, a od Mihajlovića neodustajanje”.

Novinari su podsetili Stankovića na izjavu od pre nekoliko meseci, da ne vidi sebe kao trenera.

“Nije bitno šta sam juče rekao, već šta ću sutra. Imao sam motive zašto sam to govorio, privržen sam porodici, a u fudbalu se radi 00-24. Kod trenera ne znaš koja si liga, zemlja. Porodica mi puno znači. Ubeđivao sam sebe da neće biti treme, a to me čeka iza ugla”, rekao je Stanković i najavio da će pružiti šansu mladim igračima iz Zvezdine škole.

Beograd, 21. decembra 2019 – Clanovi Upravnog odbora FK “Crvena zvezda” Svetozar Mijailovic, Mitar Mrkela i Zvezdan Terzic na promociji Dejana Stankovica u novog trenera Crvene Zvezde. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC/ jd

 

 

“Sećam se kako sam ja, baš protiv Zvezdana Terzića debitovao u Zvezdi sa 16 i po godina. Želim da se oslonim na školu, ima puno talentovanih igrača”.

Stanković kaže da se već čuo sa kolegom iz rivalskog Partizana, Savom Miloševićem, svojevremeno saigračem iz nacionalnog tima.

“Znamo se od 1994. godine, delili smo mnogo toga, na i van terena. Otvorićemo i zatvorićemo zagradu tokom derbija, tada nećemo biti prijatelji”, uz osmeh je zaključio je on.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos