Nijemce baš briga za američke sankcije!

Sekretarijat za plovidbu i hidrogeografiju Njemačke /BSH/, odobrio je zahtjev kompanije “Sjeverni tok 2 AG”, da tokom zime izgradi gasovod u Njemačkoj, saopšteno je iz Sekretarijata. 

U saopštenju za medije, navodi se da je agencija BSH izdala dozvolu za završetak gasovoda “Sjeverni tok 2”, dužine 16,5 kilometara, javio je TASS.

Finansijski partner u projektu “Sjeverni tok 2”, njemačka komanija “Uniper”, izrazila je uvjerenje da će brzo biti završena izgradnja gasovoda. U saopštenju njemačke kompanije ističe se da je završetak izgradnje ruskog gasovoda važan za Evropu.

“Uvjereni smo, da će biti pronađen način, da se brzo završi izgradnja gasovoda ‘Sjeverni tok 2’. To će biti važno za Evropu, jer će gasovod ojačati bezbjednost isporuke gasa i konkurenciju na našem tržištu, što će biti u korist potrošača”, navodi se u saopštenju “Unipera”.

Predsjednik SAD-a, Donald Tramp, potpisao je u petak, 20. decembra, Zakon o državnoj odbrani, kojim je predviđeno uvođenje sankcija protiv projekata “Sjeverni tok 2” i “Turski tok”.

Američko Ministarstvo finansija zahtijeva, da sve kompanije uključene u projekat, prekinu sve radove na izgradnji, javio je “Sputnjik”.

Njemačka je odbacila sankcije SAD-a, tvrdeći da se njima krši evropski suverenitet, a Moskva je najavila da će završiti izgradnju gasovoda.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos