TV voditeljka dala otkaz uživo!

Foto: Screenshot

Španska televizijska voditeljka, Natalija Eskudero, vrisnula je u televizijsku kameru: “Ne dolazim sutra na posao!”, pošto je na izvlačenju premije španske lutrije, najveće na svetu po ukupnom nagradnom fondu, pročitano njeno ime.

Međutim, slavlje TV voditeljke se, navodno, brzo završilo, kad se ispostavilo da je zapravo osvojila samo 5.000 evra (5.539 dolara), od ukupnog nagradnog fonda lutrije “teškog” 2,24 milijarde evra, koji je podeljen ove godine.

Eskudero, koja radi za nacionalnu radioteleviziju RTVE, kasnije se na Tviteru izvinila zbog svoje reakcije, navodeći da je prolazila “kroz težak” period iz “ličnih razloga”, izveštava danas Skaj NJuz.

Španska božićna lutrija, ne deli tako velike dobitke pojedincima kao američka, ali je ukupan iznos nagradnog fonda, koji se deli kupcima srećki, čini najbogatijom na svetu.

Najveća premija na lutriji, u javnosti popularno nazvana El Gordo (Debeljko), koju je ove godine osvojio pojedinac, iznosila je 400.000 evra, pri čemu je ukupan nagradni fond od četiri miliona evra podeljen između deset vlasnika lutrijskih lozova.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos