Strašni Srbin neverovatno efikasan!

Foto: Twitter

Hrvatski portal “Indeks”, napadača Fulama Aleksandra Mitrovića, nazvao je “strašnim Srbinom” zbog odličnih partija koje pruža u Čempionšipu.

Indeks je u analizi Čempionšipa, uvrstio reprezentativca Srbije kao jednog od igrača, koji su hit u “najtežoj ligi sveta”.

“Srbin je trenutno vodeći strelac Čempionšipa sa 18 golova, polovine od 36 koliko ih je Fulam ukupno postigao. Neverovatno je efikasan ove sezone, stalno je u šansama i malo promašuje. Mitrović je i pretprošle sezone briljirao u drugoj polovini Čempionšipa, kad je došao na pozajmicu iz Njukasla. Bio je najzaslužniji za plasman u Premijer ligu, u kojoj se nije nadavao golova, ali za to nije kriv on, nego sumanuto dovodenje novih igrača uoči sezone, a koji se nisu snašli”, navodi hrvatski portal u svojoj analizi.

Dalje ističe, da je “Mitrović dokazani strelac u Čempionšipu i da bi mogao da bude idealno rešenje za neke klubove iz Premijer lige, koji se muče sa napadačima”.

“Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra. Mitrović je mlad igrač, sa mnogo iskustva igranja u prve dve engleske lige, tako da mu neće trebati dugo da se privikne na Premijer ligi”, zaključuje Indeks.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos