Partizan ima čime da bude zadovoljan

Foto: FK Partizan

Direktor FK Partizan, Miloš Vazura i potpredsednik, Vladimir Vuletić, izjavili su da klub iz Humske može da bude zadovoljan svime što je urađeno u 2019. godini.

“Milankovićev i Partizanov kalendar su dva najtačnija kalendara. Ono što je izvesno i sigurno jeste da Partizan danas može da kaže, da u kalendaru svoje dve poslednje godine ima slogu, ima uspeh, ima stabilizaciju, ima činjenicu da naše snage jačaju svakim novim danom i da u svemu tome možemo slobodno da izrazimo zadovoljstvo i kažemo da Partizan jeste na dobrom putu”, rekao je Vuletić novinarima na promociji klupskog kalendara.

Vulet je istakao da crno-beli imaju čime da se ponose.

“Partizan jeste ozbiljan evropski klub. To pokazaju finansije, to pokazuju sportski rezultati, lepota igre koju imamo. Imao čime da se podičimo, imamo koga da volimo. Mi volimo Partizan. Srećan vam kalendar Partizana i srećna vam Nova godina”, zaključio je Vuletić.

Direktor, Miloš Vazura, sumirajući 2019. godinu, rekao je da se klub iz Humske evropskim timovima pokazao u dobrom svetlu.

“Možemo da budemo zadovoljni Evropom, ali ostaje žal zašto nismo prezimili. Falilo je tih pet minuta, ali generalno, Partizan može da bude zadovoljan igrom. Svi evropski klubovi su videli jedan dobar Partizan, jedan mlad tim. Dobra igra krunisana je jednim dobrim transferom, koji će se desiti posle 1. januara. Zahvaljući tom transferu (Strahinja Pavlović prodat Monaku prim.aut), Partizan je obezbedio finasijsku stabilnost, ne moramo da prodajemo igrače”, rekao je Vazura.

Vazura je najavio i da će se crno-beli pojačati u zimskom prelaznom roku.

“Ono što je najvaznije, jeste da u januaru pojačamo tim, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Miloševićem. Nećemo prodavati nijednog stranca, pošto opet vidim u medijima da li je Sadik Patizanov igrač, jeste Partizanov igrač i Partizan se pita. Sadašnja ekipa biće dodatno pojačana na pozicijma, koje od nas struka traži. Mislim da to moramo da uradimo u januaru, da bi ekipa bila spremna za kvalifikacije narednog leta.”

Vazura je upitan i šta navijači Partizana mogu da očekuju u domaćim takmičenjima.

“Idemo da odbranimo trofej u Kupu, nastavljamo borbu za titutlu. Razlika je velika, 11 bodova, uglavnom našim greškama. Videćemo koliko možemo. Imamo dva derbija, a cilj nam je da pobedimo oba. Moramo da pobedimo i te uslovno male utakmice, da se približimo što je više moguće. Nema predaje i idemo dalje. Imamo dobrog trenera, po našem mišljenju najboljeg u Srbiji i njemu sada javno čestitam na rezultatima”, zaključio je Vazura.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos