Policajac iz Nikšića dao otkaz – neće na građane!

Službenik Centra bezbjednosti Nikšić, Miloje Šćepanović, nakon 30 godina staža, sinoć je dao otkaz, jer nije želio da učestvuje u, kako je rekao, akciji policije protiv građana zbog dešavanja nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, objavile su podgoričke “Vijesti”. 

Šćepanović je za ovaj portal rekao da kao vjernik, komšija i prijatelj onih koji su na “drugoj strani” nije mogao da gleda primjenu sile protiv okupljenih građana, zbog čega je napustio posao, koji je jedini izvor egzistencije za njega i porodicu.

U Nikšiću je sinoć održan novi protest, tokom kog je došlo do kraćeg sukoba građana i policije, koja je upotrijebila pendreke.

Grupa od oko 100 građana okupila se oko 18.00 časova ispred Hrama Svetog Vasilija, a zbog prisustva velikog broja policije pored kružnog toka, blokirali su ulicu kod marketa “Voli”.

Policija ih je opomenula da ne smiju da blokiraju ulicu, te su odlučili da idu od jednog do drugog pješačkog prelaza.

Policija je privela i portparola Demokratskog fronta Marka Kovačevića u nikšićki Centar bezbjednosti, na početku protesta građana zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti u crnogorskom parlamentu, ali je kasnije pušten na slobodu.

Pozivajući se na nezvanične izvore, “Vijesti” navode da je Kovačević nosio srpsku zastavu i da je priveden zbog isticanja simbola druge države.

Zbog sukoba sa policijom i bacanja kamenica, još nekoliko Nikšićana je uhapšeno.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos