U 2020. godini – glasovni asistenti, vozila bez vozača…!

People pass "2020" numbers installed to celebrate the upcoming Christmas and New Year in Moscow, Russia, Monday, Dec. 23, 2019.(AP Photo/Pavel Golovkin)

U 2020. godini, roboti neće preuzeti ulogu ljudi, ali će biti povećana zavisnost čovjeka od vještačke inteligencije, a posebno u firmama, koje će imati kurseve edukacije zaposlenih za komunikaciju sa visokom tehnologijom. 

Stručnjaci za vještačku inteligenciju najavljuju uvođenje “glasovnog asistenta”, koji će pomagati šefovima određenih sektora u kompanijama, prikupljati za njih informacije i prenositi im alternativne planove.

Autonomna vozila /vozila vez vozača/, biće još prisutnija na putevima – pored osoba u saobraćaju počeće sve češće da prolaze automobili, za čijim volanom neko čita knjigu, dok auto-pilot vozi.

Kako prenosi portal “Verdikt”, stručnjaci vjeruju da će od naredne godine zdravstveni podaci biti u većoj upotrebi za širi razvoj vještačke inteligencije.

Takođe, 2020. godine, vještačka inteligencija sve više će donositi odluke u velikim kompanijama i organizacijama.

S ciljem sprečavanja manipulacija, kompanije će morati da posvete posebnu pažnju procesu donošenja odluka i da još više nadziru tehnologiju, koja će preuzimati odluke o najvažnijim pitanjima poslovanja.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos