Umjesto prijema, novac u humanitarne svrhe

Foto: Srna

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović odlučio je da umjesto novogodišnjeg prijema za predstavnike javnog, političkog i kulturnog života Srpske i ove godine, kao i prethodnih, novčana sredstva predviđena za tu namjenu donira u humanitarne, obrazovne i socijalne svrhe.

Čubrilović je donirao sredstva za kupovinu uređaja za pripremanje hrane za potrebe kuhinje vrtića “Neven” u Čelincu, novčanu pomoć Udruženju roditelja sa četvoro i više djece iz Trebinja, Savezu slijepih Republike Srpske, Udruženju paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida iz Prijedora, Omladinskom centru Trebinje, kao i Udruženju građana “Igra mi je hrana” iz Istočne Ilidže.

Novčanu pomoć dobili su i Udruženje književnika Republike Srpske, Kulturno-umjetničko društvo “Foča” iz Foče, Kulturni centar Teslić, te Udruženje poljoprivrednih proizvođača “Rodna njiva” iz Bijeljine.

Sredstva su dobili, između ostalih, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo “Prosvjeta” iz Obudovca, “Vukova zadužbina” ogranak fondacije iz Gradiške, te DŽiju-džicu klub “Slavija” u Istočnom Sarajevu, Udruženje građana “Šekovići-može drugačije” iz Šekovića, Zavičajno udruženje Sanjana “Grmeč”.

“Odlučili smo da i ove godine sredstva predviđena za organizovanje prijema povodom novogodišnjih i božićnih praznika uplatimo onima kojima je naša pomoć potrebna”, rekao je Čubrilović.

Na taj način, dodao je on, pomoć je pružena brojnim udruženjim, organizacijama, kolektivima, ustanovama i pojedincima, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine i ove godine upriličiće novogodišnji prijem samo za predstavnike medijskih kuća koji prate rad parlamenta.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos