Danas u Beogradu počinje ”Božićno seoce kod Hrama”…

Foto: Tanjug

Manifestacija, “Božićno seoce kod Hrama”, počinje danas i uz niz duhovnih i zabavnih sadržaja, trajaće do 28. januara na platou ispred Hrama Svetog Save, na Vračaru u Beogradu. 

“Božićno seoce kod Hrama” otvoriće Njegova svetost patrijarh srpski Irinej, koji će u 17.00 časova podijeliti djeci paketiće, u organizaciji Verskog dobrotvornog starateljstva.

Program prvog dana manifestacije, biće nastavljen od 19.00 časova, nastupom Reprezentativnog orkestra Policije Srbije i Garde Vojske Srbije, a od 20.00 časova nastupiće Sanja Ilić i “Balkanika”.

Na Božić, 7. januara 2020. godine, lomljenje česnice biće obavljeno na platou ispred Hrama Svetog Save, u organizaciji Unije pekara, u 11.30.

Doček pravoslavne Nove godine, biće obilježen muzičkim programom, pred ponoć molebanom i vatrometom.

Tokom manifestacije “Božićno seoce kod Hrama”, nastupiće veliki broj muzičkih izvođača, među kojima su “Tropiko bend”, Lena Kovačević, Dušan Svilar, Sergej Ćetković i drugi.

Osim muzičkog programa, posjetioci će imati priliku da pogledaju različite pozorišne predstave, izložbe i filmove.

Dječji i crkveni horovi iz cijele Srbije, svake večeri uljepšavaće jedinstvenu konstrukciju – Božićnu raspjevanu jelku.

Svakog dana, neka od ambasada u Beogradu, biće domaćin “Raspevane jelke”, a ambasador će govoriti o novogodišnjim i Božićnim običajima u njegovoj zemlji.

Ove godine, prvi put, biće organizovana i zona “Ski-koliba” u kojoj će gosti u planinskom ambijentu, sa ognjištem i jelkama, moći da se opuste.

Pokrenuta je i humanitarna akcija – “Božićno seoce daruje”, tokom koje će organizator, uz pomoć prijatelja, darivati Božićne paketiće najmlađima i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Želja organizatora je, da svakodnevnim programom i propratnim aktivnostima, ponudi Beograđanima i turistima jedinstvenu manifestaciju.

Svakog dana, posjetioci će uživati u nastupima dječjih i crkvenih horova, imaće priliku da se provozaju fijakerom oko Hrama, uživaju u muzičkom i dramskom programu na bini…

Manifestaciju “Božićno seoce kod Hrama”, organizuje Hram Svetog Save i kompanije “Kolor medija komjunikejšens” i “Ninamedija”.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos