Pretresi i hapšenje u Podgorici, oduzeto oružje, municija…!

Foto: Tanjug

Policija je u Podgorici pretresla na devet lokacija prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i “bezbednosno interesantnih osoba” i uhapsila jednu osobu, zbog sumnje da je nedozvoljeno držala oružje i eksplozivne materije.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, uhapšeni M.Š (66) će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Tužilaštvu.

Prilikom pretresa je, kako se dodaje, pronađen i oduzet okvir od pištolja sa municijom, zaštitni prsluk-pancir, oko 20.000 evra, doboš za automatsko oružje, kao i određeni broj sredstava za komunikaciju sa visokim stepenom kriptozaštite, prenosi CDM.

Takođe, pronađen je određeni broj laptop i tablet uređaja, USB memorija, laserski nišan, dva sata marke “Rolex”, uređaj za snimanje DVR, GSP traker za kretanje i lociranje i ugovor o novčanoj pozajmici zaključen na iznos od 105.000 evra, navode iz policije.

U saopštenju se precizira, da je policija na devet lokacija pretresla prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i bezbednosno interesantne osobe: V.S. (31), S.S. (28), R.S. (35), B.V. (31), M.Š. (66), M.Š. (32), M.Š. (34), N.Š. (28) i B.V. (33) i ističe da su oduzeti predmeti prosleđeni na veštačenje u Forenzički centar Danilovgrad.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos