Dodik čestitao Badnji dan i Božić, poželjevši svima radost, mir i sreću

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, čestitao je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, Badnji dan i praznik Hristovog rođenja – Božić, sa željom da ovaj najradosniji hrišćanski praznik, donese svima radost, mir i sreću. 

“Želim da vam Božić svima donese snagu da se izborite sa izazovima sa kojima se susrećete i da ovaj praznik ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom”, istakao je Dodik.

On je naglasio, da je Božić najradosniji porodični praznik, kada se okuplja cijela porodica i slavi sa najbližima i najmilijima i zato su ljubav, razumijevanje, solidarnost i tolerancija, poruke koje nam ovaj praznik donosi i koje nas ispunjavaju.

Srpski član Predsjedništva BiH, poželio je da Badnje veče donese svima mir, spokoj i ljubav, a Božić zdravlje, duhovnu radost i vjeru u bolje sutra, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav ‘Mir Božiji – Hristos se rodi’, svim vjernicima želim da predstojeće Božićne praznike provedu onako kako dolikuje tradiciji – u miru i radosti, u krugu svoje porodice i prijatelja”, poručio je srpski član Predsjedništva BiH, u Božićnoj čestitki.

Srpska pravoslavna crkva, 6. januara proslavlja Badnji dan, pripremajući se za najradosniji hrišćanski praznik Rođenje Isusa Hrista – Božić, 7. januara.

Službama bdenija i nalaganjem badnjaka, u pravoslavnim hramovima se najavljuje Rođenje Spasitelja, čiji se dolazak na svijet slavi kao početak novog vremena i kao najradosniji događaj za hrišćanstvo.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos