Zvezda: Nova utakmica ili kraj ABA lige!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda, oglasio se saopštenjem, posle kazne ABA lige zbog neodlaska na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici, sa jasnom porukom – ili novi meč ili kraj ABA lige.

“KK Crvena zvezda mts je svoje razloge, da ne otputuje u Podgoricu i svega što je prethodilo toj odluci, jasno naveo na konferenciji za medije u ponedeljak. Događaji nakon toga, samo su doneli potvrdu ispravnosti odluke kluba, da zbog više sile ne otputuje u Podgoricu. Zato očekujemo hitno odlučivanje Predsedništva ABA lige ovim povodom i odluku o odigravanju nove utakmice, bez ikakve kazne. Sve ostalo – označiće kraj ABA lige”, navodi se, između ostalog, u saopštenju crveno-belih.

Discillinski sudija ABA lige, registrovao je juče meč 20:0 za Budućnost, a Zvezdu kaznio sa 20.000 evra i bodom minusa.

“Ukoliko Predsedništvo ABA lige donese pozitivnu odluku o zahtevu KK Crvena zvezda mts i odloži utakmicu, odluka o kažnjavaju koja je uslovna, ne važi”, navode sa Malog Kalemegdana.

Zvezda naglašava i da u odluci disciplinskog sudije, postoje brojne kontradiktornosti, poput one u kojoj se navodi, da „prema izveštaju delegata, svim dopisima i predsedniku ABA lige, Domagoju Čavloviću, liga nije donela nikakvu odluku o odlaganju utakmice“?

“KK Crvena zvezda mts je jasno i glasno navela u svojim dopisima, prigovorima i dopunama, da nije dobila nikakvu odluku ABA lige, da utakmica u Podgorici MOŽE DA SE ODIGRA u predviđenom terminu, dana 30. decembra 2019.godine”, poručuju crveno-beli.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos