CG: Policija zahvalna građanima na mirnim protestima

Foto: SRNA

Javna okupljanja, u gradovima u Crnoj Gori, povodom usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, protiču u najboljem redu i u skladu sa Zakonom, konstatovao je kolegijum Uprave policije, koja je zahvalila građanima za mirna okupljanja. 

Rukovodstvo Uprave policije Crne Gore je utvrdilo plan aktivnosti obezbjeđenja javnih okupljanja na Badnji dan, da bi građani mogli mirno i bez ograničenja da obilježe taj pravoslavni praznik.

ПЉЕВЉА, 5. ЈАНУАРА /СРНА/ – Литија у Бијелом Пољу, предвођена свештенством, окупила је вечерас више од 15.000 вјерника, а велики број људи је упркос снијегу и хладноћи био и у Пљевљима.

 

Na kolegijumu je razmatrana bezbjednosna situacija, te je konstatovano da, uprkos velikom broju dezinformacija, lažnih vijesti i otvorenih najava o incidentima, svi događaji protiču u najboljem redu i u skladu sa Zakonom.

Policija je zahvalna građanima za mirna okupljanja, kojim, kako se navodi, potvrđuju da je Crna Gora država, u kojoj se mogu slobodno ispoljavati različita mišljenja.

ПОДГОРИЦА, 5. ЈАНУАРА /СРНА/ – Вјерни народ Подгорице предвођен свештенством Митрополије црногорско-приморске и вечерас је у литији од храма Христовог васкрсења до споменика Светом Петру Цетињском протестовао против Закона о слободи вјероисповјести.

 

“Kolegijum je zahvalio pripadnicima policije za profesionalno angažovanje i doprinos stabilnosti, miru i sigurnosti građana i države Crne Gore”, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore poslije kolegijuma, kojim je rukovodio direktor, Veselin Veljović.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos