Ranjen Darko Kovačević u Grčkoj!

Foto: FSS

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije, Darko Kovačević, upucan je ispred kuće, u letovalištu Glifadi, nedaleko od Atine, prenose grčki mediji.

Prema prvim informacijama, doskorašnjieg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije ranili su nepoznati napadači iz manjeg vozila.

Kako prenosi grčka “Prototema”, Kovačević se navodno odmah bacio na zemlju, pa je pretrpeo manje povrede.

Vozilo hitne pomoci je uskoro stiglo na lice mesta i odvezlo je nekadašnjeg napadača Olimpijakosa i reprezentacije Jugoslavije i prevezlo ga u obližnju bolnicu, preneo je “Blic”.

Prema nepotvrđenim informacijama, verovatno je reč o dvojici napadača, koji su nakon napada spalili vozilo, ne bi li zavarali trag.

Vozilo je pronađeno na 700 metara od mesta napada.

Darko Kovačević je dao izjavu policiji, u kojoj kaže da je video čoveka koji izlazi iz automobila sa pištoljem i kreće ka njemu.

On je organima reda rekao da je parkirao automobil i krenuo ka svojoj kući, kada je napadnut, prenosi portal zougla.gr.

“Video sam čoveka, kako izlazi iz automobila sa pištoljem i krece ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, kada me je on upucao, a zatim se dao u beg, ušao u vozilo i nestao u nepoznatom pravcu”, rekao je Kovačević, prenosi Blic.

Kako navodi portal zougla.gr, Kovačević je pogođen najmanje jednim hicem, na uglu ulica Elpidos 2 i Posejdon avenije.

Prema poslednjim informacijama iz Atine, u toku je velika potraga za napadačima. Desetine policajaca pretražuje teren u blizini Kovačevićevog doma, a kako se može videti na snimcima sa lica mesta, angažovani su i specijalni policijski psi, kako bi se otkrili tragovi napadača.

Bivšeg reprezentativca Srbije i doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije, ranili su nepoznati napadači, koji su se nalazili u manjem automobilu. Hitna pomoć je brzo je stigla na lice i odvezla nekadašnjeg napadača Olimpijakosa i reprezentacije Jugoslavije i prevezla ga u obližnju bolnicu, preneo je “Blic”.

Za sada još nema informacija o stepenu povreda.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos