Istraga: Ukrajinski avion se zapalio, pre pada!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski avion, koji se srušio nedugo nakon poletanja sa aerodroma u Teheranu, zapalio se neposredno pre pada, pokazala je preliminarna istraga.

Izveštaj je uradila iranska Organizacija za civilno vazduhoplovstvo, pozivajući se na izjave svedoka, koji su bili na aerodromu i u avionu pored, prenosi Rojters.

Rescue workers carry the body of a victim of a Ukrainian plane crash in Shahedshahr, southwest of the capital Tehran, Iran, Wednesday, Jan. 8, 2020. A Ukrainian passenger jet carrying 176 people crashed on Wednesday, just minutes after taking off from the Iranian capital’s main airport, turning farmland on the outskirts of Tehran into fields of flaming debris and killing all on board. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)

 

Iranski istražitelji rekli su, da članovi posade nikada nisu pozvali u pomoć putem radija i da su pokušali da se vrate na aerodrom, prenosi AP.

Kako se navodi, avion se zapalio i pre nego što je pao, a sam pad je uzrokovao veliku eksploziju kada je avion dodirnuo zemlju, jer je bio pun benzina.

Flowers and candles are placed in front of portraits of the flight crew members of the Ukrainian 737-800 plane that crashed on the outskirts of Tehran, at a memorial inside Borispil international airport outside Kyiv, Ukraine, Wednesday, Jan. 8, 2020. A Ukrainian airplane carrying 176 people crashed on Wednesday shortly after takeoff from Tehran’s main airport, killing all onboard, Iranian state TV and officials in Ukraine said. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

 

U izveštaju se navodi i da su obe crne kutije pronađene, mada su pojedini delovi oštećeni i neki delovi memorije su uništeni.

Prilikom pada ukrajinskog aviona poginulo je svih 176 putnika i članova posade.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos