Tamara Vučić – najmlađa prva dama na svetu

Foto: Tanjug/AP

Tamara Vučić, javnosti je poznata kao supruga predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i kao neko, ko je posvećen humanitarnom radu i borbi za bolji položaj dece, ali malo je poznato da je ona najmlađa supruga predsednika na svetu, piše Kurir.

Tu činjenicu, navodi list, Tamari Vučić je predočila Emina Erdoan, prva dama Turske.

“Sve su to zanimljive trivije, ali ako nemate želju da nešto zaista učinite i donesete promene, sve je bezvredno i prođe za tren”, kaže Tamara Vučić u intervjuu za magazin Helou, čije delove prenosi Kurir.

U tekstu se podseća, da je Vučić do sada ostvarila susrete sa suprugama velikih svetskih državnika, kao što su Mišel Obama, Emina Erdoan, Melanija Tramp…

Kako kaže, sve žene koje je upoznala su izgrađene i jake ličnosti i znatno utiču na pozicioniranje svojih zemalja u globalnim okvirima.

“Skloni smo da njihovo pojavljivanje u javnosti svodimo na komentare o modniom izborima ili sitnim tračarijama o emotivnim odnosima, ali uvek zaboravimo da primetimo njihovu stvarnu ulogu i doprinos društvu u celini”, navodi Tamara Vučić.

Dodaje, da su susreti s prvim damama SAD, Melanijom Tramp i njenom prethodnicom, Mišel Obamom, bili kurtoaznog karaktera.

“Melanija nas je, recimo, pozdravila na srpskom jeziku, na zvaničnom prijemu koji predsednik SAD tradicionalno organizuje na marginama Generalne skupštine UN. Sa suprugama predsednika Kine i Truske, videla sam se nekoliko puta i to su uvek srdačni susreti, praćeni sadržajnim razgovorima i konkretnim dogovorima”, otkriva Tamara Vučić.

Na pitanje, šta je čini srećnom, ona je navela da je to atmosfera u porodičnom domu.

“Osmeh mog supruga i našeg sina, kao i zagrljaj sinova mog brata. Porodična gužva, kada je mali prostor koliko nas ima”, kaže Tamara Vučić.

Inače, britanski mediji nedavno su birali najlepše prve dame na svetu, a prvo mesto podelile su Melanija Tramp i Tamara Vučić, što je srpska prva dama prokomentarisala rečima, da je to nešto što imponuje, ali suštinski ništa ne znači.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos