Tumbaković vraća Baneta Ivanovića u reprezentaciju Srbije?

Foto: Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, izjavio je da za baraž mečeve, za odlazak na EURO, razmišlja da u državni tim vrati nekadašnjeg kapitena, Branislava Ivanovića.

Kapiten Zenita i rekorder po broju utakmica za Srbiju, nije pozivan od Mundijala u Rusiji, nakon što mu je prethodno tadašnji selektor, Mladen Krstajić, oduzeo traku.

“Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača, koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još kapiten i lider ekipe Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos”, rekao je Tumbaković za Politiku.

 

On je dodao, da ima potpunu autonomiju u radu i odlučivanju. “Razmišljam i u tom pravcu. Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca”, poručio je Tumbaković.

Srbija gostuje Norveškoj, u Oslu 26. marta, a ukoliko pobedi, pet dana kasnije, u finalu baraža C Lige nacija, dočekaće Škotsku ili Izrael.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos