Rođendan Srpske svečano proslavljen u Torontu

Foto: Srna

Dan Republike Srpske proslavljen je u Srpskom centru Misisaga u Torontu, a na svečanosti je pročitano pismo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji je srpskoj zajednici u Kanadi zahvalio za kontinuiranu podršku Republici Srpskoj, saopštio je ambasador BiH u Kanadi Marko Milisav.

Obraćajući se prisutnima na svečanosti Saveza srpskih organizacija u Kanadi, Milisav je istakao da je ponosan što se Dan Republike Srpske obilježava i u dijaspori, te da je očigledno da ljubav prema Srpskoj gori snažno i u dalekoj Kanadi.

“Na sam pomen Republike Srske ispunim se ponosom i ljubavlju prema otadžbini, a kada vidim broj okupljenih vidim da dijelite moja osjećanja i da ljubav prema Srpskoj ovdje, 7.000 kilometara daleko, ne gori ništa slabije nego u našoj Krajini, Hercegovini, na Romaniji, u Semberiji i svuda od Trebinja do Novog Grada”, rekao je Milisav.

Foto: Srna

On je poručio da Republika Srpska nije ni protiv koga, ali da ima pravo da jača i razvija se u slobodi i dostojanstvu, dodajući da se Srpska može sačuvati samo slogom i jedinstvom.

Ambasador BiH u Kanadi pohvalio je inicijativu za formiranje jedinstvenog Saveza srpskih organizacija u Kanadi.

Osim velikog broja Srba iz dijaspore, svečanosti su prisustvovali NJegovo preosveštenstvo vladika kanadski Mitrofan, ambasador Srbije u Kanadi Mihailo Papazoglu, te brojne zvanice iz poslovnog i političkog života Toronta.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos