Kraljica se saglasila sa odlukom Harija i Megan

Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica, Elizabeta Druga, saopštila je da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan, da vode nezavisniji život i da je na jučerašnjem “kriznom sastanku” dogovoren prelazni period, tokom kog će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Kraljica je istakla, da “apsolutno podržava” njihovu želju da stvore novi život kao mlada porodica, ali da bi više volela da i dalje u potpunosti obavljaju svoje kraljevske dužnosti.

“Iako bismo više voleli da oni u potpunosti obavljaju dužnosti članova kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da imaju nezavisniji život kao porodica”, poručila je kraljica i dodala da Hari i Megan ostaju cenjeni članovi njene porodice.

Britanska kraljica je u saopštenju navela, da je sastanak najviših članova kraljevske porodice, na privatnom imanju Sandringem, bio konstruktivan, prenosi AP.

Napomenula je, da još ima pitanja koja treba rešiti, ali da će konačne odluke biti donete u narednim danima.

Kraljica Elizabeta Druga (93), pozvala je svog unuka princa Harija na “krizni sastanak”, kako bi razgovarali o budućim aranžmanima za njega i njegovu suprugu Megan, nakon iznenadne najave para, da žele da se povuku iz kraljevskih dužnosti.

Sastanku na kraljičinom imanju Sandringam u Norfolku, na istoku Engleske, prisustvovali su i Harijev otac princ Čarls, naslednik prestola i Harijev stariji brat, princ Vilijam.

To je prvi put, da se stariji članovi kraljevske porodice lično sastanu, da razgovaraju novonastalim okolnostima.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, u sredu su iznenadili ostatak kraljevske porodice, objavivši da žele “novi radni model”, koji će im omogućiti da provedu više vremena u Severnoj Americi i da budu finansijski nezavisni.

Hari i Megan, koji su napisali da duboko veruju u ulogu monarhije i da je njihova podrška kraljici “nepokolebljiva”, žele i da nastave sa svojim kraljevskim dužnostima.

Kako se navodi, mogli bi se dobrovoljno odreći svoje titule “kraljevsko visočanstvo” i zadržati kurtoazne titule vojvode i vojvotkinje.

Hari i Megan su se odrekli svojih prihoda od novca poreskih obveznika, za koji kažu da je pet odsto njihovih sredstava, dok čak 95 odsto njihovog godišnjeg prihoda, dolazi od privatnog imanja princa od Velsa – Čarlsa.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos