Da li će se Megan obogatiti na račun kraljevske porodice?

Foto: Tanjug/AP

Mnogo teorija vrti se povodom izlaska princa Harija i njegove supruge Megan iz britaske kraljevske porodice, a jedna od njih je, da je sve rezultat njenog promišljenog i dobro skovanog plana, da se obogati na račun kraljevske porodice, prenosi “Blic” komentare britanskih medija.

Argumenti, kojima se koristi ta druga struja su, između ostalog, činjenica da se vojvotkinja od Saseksa odrekla praktično cele svoje porodice, osim svoje majke, kao i da svi njeni bliski prijatelji kažu, da im je u potpunosti okrenula leđa, od trenutka kada je upoznala Harija.

Njeno licemerstvo vidi se, kažu, u mnogim sitnicama koje su same po sebi mogle da prođu nezapaženo, a zajedno daju mnogo širu sliku o tome, ko je zapravo Megan Markl, prenosi “Blic”.

Javnost se i dalje seća poteza Megan i Harija, koji su u Njujorku organizovali “baby shower” zabavu, u vrednosti od 500.000 dolara i to istog dana, kada su na Tviteru zamolili pratioce da se sete i pomognu siromašnima.

Takođe, podseća javnost, Hari i Megan konstantno apeluju na javnost i ljude, da pokušaju da umanje svoj uticaj na zagađenje životne sredine, dok oni sami redovno uskaču u privatne avione, uglavnom Eltona Džona i Džordža Klunija.

Sve je ovo, veruje veliki deo britanske javnosti, Megan brižljivo isplanirala.

“Sigurno niko iz kraljevske porodice nije ni slutio da se ovo sprema. Teško da je iko shvatao, da je Megan baš toliko okrutna i sposobna”, komentarišu poznavaoci prilika na dvoru.

A Megan je, kažu, unapred i našla način da legalno zaradi novac preko kraljevske porodice i da je za to ne tuže. Njen ključ za to je njena PR firma – “Sanšajn Saks”.

Bila ona sa Harijem ili ne, ta agencija je na njeno ime, kao i na ime njihovog sina Arčija i to nijedan pripadnik kraljevske porodice neće moći da joj oduzme. Agencija, prirodno, sjajno posluje zahvaljujući imidžu vojvotkinje od Saseksa, koji je uspela da izgradi, a Megan je nedavno pokrenula i “Saseks Rojal”, projekat za prikupljanje dobrotvornih sredstava.

Međutim, Megan je pronašla rupu u sistemu i agenciju registrovala u Americi, pa tako vrlo mali deo prikupljenog novca zapravo mora da da u dobrotvorne svrhe – ostatak, bez ikakvih pravnih posledica, može da zadrži za sebe.

“Megan ne krije da je oduvek maštala o tome da se uda za princa. Na svu sreću britanske nacije, nije se ustremila na Vilijama, koji je znao koje su njegove dužnosti. Umesto toga, uhvatila se za mlađeg princa. Žao mi ga je, jer kada Megan u potpunosti iscedi svaku moguću korist i dobit od njega, šutnuće ga. Verujem da će ga porodica tada ipak dočekati otvorenih ruku i oprostiti mu sve”, komentariše jedan anoniman izvor blizak dvoru.

A što se konkretnih poslovnih poteza tiče, već se zna prvi posao Megan Markl – potpisala je ugovor s filmskom kompanijom Dizni. Pored toga, postoji još mnogo opcija, barem tako kažu stručnjaci za odnose s javnošću.

Ron Torosen, iz njujorške PR agencije, rekao je da su mogućnosti beskonačne kad su njih dvoje u pitanju.

“Bez obzira na brend, saradnju ili neku drugu vrstu ugovora, Megan i Hari sigurno će zarađivati milione mesečno. Za njih je samo nebo granica. Harija je do sada njegova uloga u kraljevskoj porodici sprečavala da zarađuje novac kao poznata ličnost”, rekao je Rok Torosen.

Džjems Henderson, PR ekspert, koji je savetovao Madonu i Naomi Kembel, rekao je da bi Megan najveći uspeh mogla da ostvari s linijom kozmetike.

“Za početak, najbolje rešenje bi bilo, da dobiju emisiju kako bi se približili američkoj publici. Ona je prelepa, talentovana i rečita žena. Dovoljno je da se pojavi na nekom događaju i zaradila bi 100.000 dolara. Dovoljno je samo da se pojavi i ništa više. Trenutno najplaćenija porodica na svetu, Kardašijanovi, zarađuju oko milijardu dolara godišnje, to bi bez problema mogli Hari i Megan”, rekao je Henderson za “Dejli mejl”.

Kako navode stručnjaci, mnoge važne ličnosti, kao na primer bivši predsednik Amerike, Barak Obama i njegova supruga Mišel, na sličan su način obezbeđivali finansije, nakon važnih političkih uloga.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos