Ministar Pašalić na otvaranju “Zelene sedmice” u Berlinu

Foto: Srna

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić i savjetnik ministra Gordana Rokvić prisustvovali su svečanom otvaranju 85. “Zelene sedmice” u Berlinu, jednog od najvećih sajmova hrane u svijetu.

Partner zemlja ovogodišnjeg sajma je Hrvatska.

Ministar Pašalić je prisustvovao prijemu za ministre zemalja Jugoistočne Evrope koji je organizovala ministar za poljoprivredu NJemačke Julia Klokner.

U okviru prijema Kloknerova i Evropski komesar za poljoprivredu Januš Vojćehovski su organizovali odvojeni polusatni prijem za predstavnike zemalja Zapadnog Balkana, rečeno je Srni u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Foto: Srna

Pašalić boravi u trodnevnoj posjeti Berlinu u okviru koje će učestvovati na 12. Globalnom forumu hrane i poljoprivrede kojem će prisustvovati oko 70 ministara poljoprivrede iz cijelog svijeta.

Centralni skup ministara poljoprivrede u Berlinu biće održan sutra od 9.00 do 13.30 časova, saopšteno je ranije iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

Nakon toga, Pašalić će prisustvovati okruglom stolu posvećenom IPARD programu koji organizuju njemačko Ministarstvo poljoprivrede i hrane i Radna grupa za regionalni ruralni razvoj za Jugoistočnu Evropu /SVG/.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos