Princ Hari i supruga Megan, više nisu “kraljevska visočanstva”

Foto: Tanjug/AP

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan, više neće biti aktivni članovi kraljevske porodice Britanije i neće koristiti titule “kraljevsko visočanstvo”, saopšteno je iz Bakingemske palate. 

“Hari, Megan i Arči, uvijek će biti veoma voljeni članovi moje porodice”, poručila je britanska kraljica Elizabeta u saopštenju.

U saopštenju se navodi, da Hari i Megan više neće primati javna sredstva, te da će vratiti novac, koji je potrošen na renoviranje njihove rezidencije.

Moraće da vrate 2,4 miliona funti novca poreskih obveznika, koja su potrošena za renoviranje i opremanje njihove kuće, Frogmor kotidž u Berkširu.

Oni će od sada u javnosti biti poznati kao Hari, vojvoda od Saseksa i Megan, vojvotkinja od Saseksa.

Kraljica je, posle “kriznog sastanka” članova kraljevske porodice 13. januara, saopštila da se saglasila sa željom Harija i Megan da vode nezavisniji život i da je dogovoren prelazni period, tokom kog će oni provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prethodno su iznenadili ostatak kraljevske porodice, objavivši da žele “novi radni model”, koji će im omogućiti da provedu više vremena u Severnoj Americi i da budu finansijski nezavisni.

Hari i Megan su se odrekli svojih prihoda od novca poreskih obveznika, za koji kažu da je pet odsto njihovih sredstava, dok čak 95 odsto njihovog godišnjeg prihoda dolazi od privatnog imanja princa od Velsa – Čarlsa.

Izvor Tanjug/SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos