Konkurs Ambasade Švajcarske za mlade umetnike

Foto: Ilustracija

Treću godinu zaredom Ambasada Švajcarske u Srbiji upućuje otvoreni poziv mladim vizuelnim umetnicima i umetnicama iz Srbije, nastavljajući da neguje praksu raspisivanja godišnjeg konkursa pod nazivom “Privatna vrednost”.

Najviše petoro autora dobiće priliku da dobiju finansijsku podršku potporu za realizaciju svojih radova i učešće na kolektivnoj izložbi koja će se realizovati od sredine juna do kraja jula 2020. godine u rezidenciji ambasadora Švajcarske u Beogradu.

Tema izložbe je, u kontinuitetu sa prethodnim izdanjima iz 2018. i 2019. godine, ponovo “Privatna vrednost” sa fokusom na “Lično angažovanje” u različitim oblicima.

Na konkurs se mogu prijaviti umetnici i umetnice rođeni između 1.1.1990. i 31.12.1997. godine, sa stalnim boravkom na teritoriji Srbije od najmanje tri godine.

Umetnička dela sa kojima apliciraju mogu biti: slike, fotografije, video radovi, instalacije ili skulpture (u zatvorenom prostoru i na otvorenom).

Svaki umetnik i umetnica koji budu izabrani da učestvuju na izložbi dobiće 60.000 dinara, kao pomoć za pripremu radova.

Među učesnicima čiji radovi budu izloženi, stručni žiri će odabrati jednog umetnika ili umetnicu, koji će dobiti posebnu nagradu od 240.000 dinara.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos