Raste broj zaraženih u Nemačkoj: Zaraženo četiri radnika iste firme!

U Nemačkoj su korona virusom zaražene četiri osobe, sve iz kompanije “Vebasto”, a njihov poslodavac privremeno je zatvorio sedište firme, u Gornjoj Bavarskoj.

Četvoro zaraženih korona virusom, rade u sedištu kompanije, koja ukupno zapošljava oko hiljadu ljudi, a firma je u bliskom kontaktu sa vlastima i odluke donosi na osnovu preporuka instituta “Robert Koh”.

“Troje novih pacijenata, takođe je primljeno u minhensku kliniku Švabing, gde se nalaze u izolaciji i pod medicinskim nadzorom. Još nekoliko osoba, koje su sa njima bile u kontaktu, trenutno je na posmatranju”, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Dojče vele navodi, da je još 40 njihovih kolega pod medicinskim nadzorom.

Korona virusom u Nemačkoj, prvo se zarazio jedan radnik automobilskog dobavljača, koji je virus dobio od koleginice iz Kine, a koja je u Nemačku došla na trening.

On se zarazio 21. januara, tokom poslovnog treninga, a Kineskinja je 23. januara odletela u Kinu i 27. januara, obavestila kompaniju da je obolela.

Šef Specijalnog odeljenja za infektologiju, bavarskog Državnog zavoda za zdravlje i bezbednost hrane, rekao je da se broj zaraženih može još povećati.

Automobilski dobavljač je najavio, da će sedište firme u Gautingu, u Gornjoj Bavarskoj, do nedelje biti zatvoreno.

Zaposlenima je do tada zabranjeno da putuju i po Nemačkoj i van nje. Istovremeno je kompanija, koja ima 11 predstavništava u Kini, uključujući i Vuhan, koji je žarište novog korona virusa, zabranila putovanja u tu zemlju.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos