ATP: Kako je Brajant pomogao Đokoviću?

Foto: Tanjug/AP

Zvanični sajt Udruženja teniskih profesionalaca (ATP), oprostio se od tragično nastradalog Kobija Brajanta, pričom o njegovom prijateljstvu sa Novakom Đokovićem i o tome kako mu je pomogao da prebrodi sve mentalne i fizičke prepreke i vrati se na vrh.

“Kobi je jedan od mojih mentora. Imao sam nekoliko telefonskih razgovora s njim. Naravno i viđali smo se nekoliko puta u prethodnih par godina. Kada sam prolazio kroz povredu lakta, mučio sam se mentalno i emocionalno da se nosim sa svim tim različitim stvarima, koje su mi se dešavale. Pad na ATP listi, zatim povratak u vrh, Kobi je bio jedan od ljudi, koji su mi davali vredne savete i smernice da verujem u sebe, u taj proces”, rekao je Đoković i dodao:

“Veoma sam zahvalan što je bio tu za mene, kao podrška. Volim Kobija, ko ga ne voli? On je sjajan čovek i jedan od najboljih košarkaša, a i uopšte sportista svi vremena”.

Brajant je posetio US open 2019. godine, kada je za ESPN otkrio, kako je pomagao Novaku u njegovom procesu povratka u vrh.

“Novak je prolazio kroz sledeći proces – ”fizički, nisam tamo gde sam nekada bio. Kako da se prilagodim”. Pričali smo o tome mnogo, o prihvatanju toga da sportista sebi kaže – ”nisam ono što sam nekad bio. Novak je moj čovek. Imamo sjajnu i dugu prijateljsku vezu”, rekao je tada Brajant.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos