CNN o Ðokovićevoj pobedi na Australijan openu…

Izvor: Tanjug/AP

Američki CNN je, u teksu o pobedi najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića, na Australijen openu, ocenio da je Ðoković, iako uznemiren i bolestan, uspeo da osvoji turnir osmi put i tako kolege iz “velike trojke” dobije na jedan način.

“Jureći za Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom veći deo karijere, Ðoković je postao prvi čovek u Open eri, koji je osvajao grend slemove u tri različite dekade tako što je pobedio snažnog udarača, Dominika Tima, sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4, u nezaboravnom finalu, koje je trajalo tri sata i 59 minuta”, piše CNN.

Kako se navodi, Ðoković nikada nije izgubio finale u Melburnu i sada ima 17 trofeja sa najvećih turnira, što ga je približilo Federeru i Nadalu.

Serbia’s Novak Djokovic holds the Norman Brookes Challenge Cup after defeating Austria’s Dominic Thiem in the men’s singles final of the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, early Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)

 

“U ovoj fazi karijere, grend slemove najviše cenim. Oni su moj prioritet. Pre nego što sezona počne, pokušavam da postavim formu za ove događaje, kako bih bio najbolji”, rekao je Ðoković.

CNN dodaje i da bi ovo finale moglo da se pamti i po sukobu Ðokovića sa sudijom u drugom setu, kada ga je glavni arbitar opomenuo da pravi duge pauze pred serviranje, a zatim mu oduzeo prvi servis.

Ðoković je nakon toga potapšao sudiju po nozi, dok je išao ka stolici i nakon što je seo, rekao mu da je sada postao poznat.

Serbia’s Novak Djokovic poses for a photo the Norman Brookes Challenge Cup with the ballkids after defeating Austria’s Dominic Thiem in the men’s singles final of the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, early Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)

 

Ipak, sudija ga nije kaznio zbog kontakta, čime je sprečio eskalaciju situacije.

Američki medij navodi i da Ðoković nije izgubio meč od početka godine, te podseća da je Srbija osvojila prvo izdanje ATP kupa, a Ðoković dobio tada možda i najglasniju podršku, otkako se bavi tenisom.

“Uvek je i želeo da bude voljen, Federer i Nadal mu u tome beže, a želja mu se ispunila”, piše CNN.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos