Kad se baka naljuti na unuku, pa organizuje ”otmicu”!

Foto: Tanjug

Splitska policija je uhapsila sedam osoba, među kojima i jednu policajku, zbog protivpravnog oduzimanja slobode na štetu tri žene, a navodno je sve organizovala 71-godišnja baka, koja je na taj način htela da zaplaši 19-godišnju unuku, jer je otišla od kuće.

Policija je u petak izvestila da je okončala kriminalističko istraživanje nad više osoba starih 21, 22, 24, 25, 44, 61 i 71 godinu, od kojih je jedna policijska službenica, prenela je Hina.

One se sumnjiče da su počinile delo protivpravno oduzimanje slobode na štetu dve 20-godišnjakinje, jedne 19-godišnjakinje i jedne 32-godišnjakinje, a sve se dogodilo prvog dana februara na splitskom području.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 71-godišnjakinja angažovala devojku od 24 godine, da zaplaši njenu unuku od 19 godina, koja je pobegla od kuće.

Devojka je pristala i angažovala je ostale osumnjičene da joj pomognu, te su ih po prethodnom dogovoru, a protivno njihovoj volji, odvele iz stana u Splitu i odvezli na šire solinsko područje, gde su ih ostavile”, izvestila je policija.

Na kraju, niko nije bio povređen, a protiv osumnjičenih su podnete prijave nadležnom državnom tužilaštvu, kažu u splitskoj policiji.

Izvor Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos