Srpska pravoslavna omladina Inzbruk uputila poziv sugrađanima

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk objavila je saopštenje u kojem se nude na raspolaganje starijim osobama i onima sa slabijim imunitetom, da im u ovim karantinskim danima, obavljaju kupovinu ili neki drugi vid pomoći, koji im je potreban.  Saopštenje prenosimo u potpunosti:

PODRŠKA TOKOM KORONA VIRUS KRIZE

Draga braćo i sestre,

poštovane dame i gospodo,

svima nama je najkasnije sada jasno da smo se našli u veoma ozbiljnoj krizi izazvanom korona virusom (COVID – 19). Republika Austrija je prepoznala ozbiljnost situacije i preuzela neophodne mere kako bi zaštitila stanovništvo.

U međuvremenu su zatvorene škole, univerziteti, ugostiteljski objekti, prodavnice, čitave regije su stavljene u karantin, zabranjena su putovanja, mnoge firme su svoje radnike poslale da rade od kuće gde god je to moguće, a najnovija mera je ta što svi mi moramo ostati u svojim domovima i svesti socijalne kontakte na minimum, kako bismo svi zajedno pomogli u usporavanju širenja virusa.

Svi znamo da su najugroženiji među nama starije osobe, kao i oni sa slabijim imunim sistemom. Takvih sugrađana je mnogo, te smo odlučili da kao humanitarna, hrišćanska i društveno odgovorna organizacija, pružimo pdoršku najugroženijim stanovnicima grada Inzbruka, kojima je otežano da napuste svoje domove da bi otišli u nabavku ili do apoteke, kako se ne bi izložili opasnosti od virusa.

Mi se stavljamo na raspolaganje da im pomognemo u tome i ujedno pozivamo i sve članove i prijatelje naše organizacije da nam se priključe u ovoj misiji za dobrobit našeg grada u kojem smo rođeni, odrasli, u kojem živimo i koji je mnogo toga pružio nama i našim porodicama!

Javite nam se putem jednog od sledećih brojeva ukoliko Vam je potrebna pomoć i podrška ili ukoliko želite da se priključite ovoj akciji:

* 0676/664 84 40 (Filip)

* 0650/ 702 74 77 (Oliver)

Pazimo jedni na druge. Operimo ruke. Otvorimo srca!

Srpska pravoslavna omladina Inzbruk – SPOJI

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos