- Advertisement -

Partizan dio plata donira Vladi Srbije

Foto: Ilustracija

FK Partizan saopštio je da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije.

“FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije. Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoci ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog znacaja”, rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u saopštenju dostavljenom medijima.

Vazura je istakao da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novcano, tako i u garderobi, namernicama.

“Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i odreći će se dela svojih mesecnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. Zahvaljujem se i našim igracima koji su ne samo sada, vec kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebicno pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novcano ili na drugi nacin koji je neophodan u ovom trenutku”, naglasio je Vazura.

Kako je navedeno, donacija FK Partizan bice uplaćena sutra.

Izvor Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.