Mesi donirao 500 000 evra za borbu protiv korona virusa

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi, donirao je 500.000 evra za borbu protiv virusa korona u Argentini, javili su argentinski mediji.

Prema pisanju lista “TiC sports”, Mesi je novac donirao Fondaciji Garahan, koja će raspodijeliti medicinsku opremu zdravstvenim ustanovama u Argentini, a među opremom će biti respiratori i ventilatori.

Mesi je u aprilu nazvao zdravstvene radnike “herojima, koji štite narod od virusa korona”.

“Juče se završila Svjetska sedmica zdravstvenih radnika i ja, zajedno sa UNICEF-om, želim da izrazim najveću zahvalnost za posao koji rade. Da, uprkos svemu, nastave svoju plemenitu posvećenost brizi o trudnicama i zaštiti djece i adolescenata”, napisao je Mesi na “Instagramu”.

Poznati fudbaler i njegovi saigrači iz Fudbalskog kluba Barselona, saglasili su se krajem marta da im se smanje plate za 70 odsto, te da se time obezbijede pune plate zaposlenima u klubu, tokom sprovođenja vanrednih mjera u Španiji, podsjetio je “Sputnjik”.

U Argentini je do juče zabilježeno 6.265 slučajeva zaraženosti virusom korona, a preminulo je 314 ljudi, pokazali su podaci argentinskog Ministarstva zdravlja.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos