Enormno povećana popularnost video-igrica!

Interet platforme za igrice i muziku, enormno su povećale svoju popularnost tokom pandemije virusa korona – tako je “Fejsbukova” platforma za igranje video-igara, zabilježila skok od čak 238 odsto u broju sati, koji su korisnici proveli na njoj tokom aprila.

Video-igre su postale omiljeni način zabave tokom karantina.

Prema tek objavljenim podacima, platforma za video-igrice, “Tvič”, zabilježila je rast gledanosti od 101 odsto, dok su “gejmeri /igrači/ svoje prisustvo na “Jutjubu” povećali za 65 odsto.

Ukupno gledano, korisnici širom svijeta su odgledali rekordnih 1,65 milijardi sati igrica na “Tviču”, 461 milion sati na “Jutjubu” i 291 milion sati na “Fejsbuk gejmingu”.

Kako ističu iz agencije, “Strim elements”, najviše je profitirao “Fejsbuk”, koji je lansirao vlastitu aplikaciju za igranje i u njenoj promociji organizovao nekoliko turnira s poznatim i slavnim osobama, što je dodatno privuklo gledaoce i igrače.

Tokom aprila, u karantinima je najviše gledana igra “Valorant” – pucanje u prvom licu – koja je besplatna.

Trenutno je dostupna tek beta-verzija igrice, a očekuje se da će puna verzija biti dostupna na ljeto ove godine.

Na sadržaje povezane s “Valorantom”, na “Tviču”, korisnici su samo u jednom mjesecu potrošili impresivnih 334 miliona sati.

Slijede igra “Liga legendi” sa 128 miliona sati.

Svoj trenutak je doživio je “striming mjuzik”, jer su brojni muzičari morali da otkaži turneje i koncerte, pa su se okrenuli “striming” platformama, kako bi ostali u kontaktu s obožavaocima.

Tako je kategorija muzika na “Tviču”, zabilježila rast od 385 odsto u odnosu na godinu ranije.

Nekim muzičarima ova platforma je postala novi izvor zarade, dok su drugi iskoristili svoju popularnost da prikupe novac u dobrotvorne svrhe.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos