Italija: Gejts i njegovi prijatelji, žele kontrolu nad svijetom!

Poslanica u Parlamentu Italije, Sara Kunijal, optužila je suosnivača “Majkrosofta”, Bila Gejtsa, da nastoji da ostvari monopol na izradi vakcine protiv virusa korona, te za izazivanje zdravstvenih problema u Africi i poručila da bi Gejtsom trebalo da se pozabavi Međunarodni sud za zločine protiv čovječnosti.

Gejts je već uložio stotine miliona dolara, posredstvom “Bil i Melinda Gejts fondacije”, u testiranje i razvoj vakcine protiv kovida-19, u okviru međunarodnih napora za rješavanje krize izazvane virusom korona.

Kunijalova tvrdi da je Gejts decenijama radio na depopulacionoj politici i diktatorskim planovima kontrole globalne politike, s ciljem da stekne primat u poljoprivredi, tehnologiji i energetici.

Ona je podsjetila, da je milijarder svojevremeno izjavio, da se, “radeći dobar posao na vakcinama, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10-15 odsto”, prenosi “Sputnjik”.

Kunijalova je optužila Gejtsa da “steriliše milione žena u Africi” i da stoji iza epidemije polioze, koja je, kako se tvrdi, paralizovala pola miliona djece u Indiji.

Govoreći u Parlamentu, Kunijalova je navela, da Gejts sarađuje sa nekoliko multinacionalnih korporacija, koje posjeduju 5G mrežu u SAD, za koju pojedini krugovi vjeruju da je povezana sa pandemijom.

Stvarni cilj ulaganja ogromne sume novca u razvoj vakcine protiv virusa korona, prema mišljenju Kunijalove, jeste “potpuna kontrola, apsolutna dominacija” i “pretvaranje ljudi u robove”, te kršenje suvereniteta i slobodne volje.

Ona je istakla, da bi postupanjem Gejtsa trebao da se pozabavi Međunarodni krivični sud za zločine protiv čovječnosti.

U tekstu se podsjeća, da je Bil Gejts nedavno izjavio, da je 2016. godine upozorio američkog predsjednika, Donalda Trampa, na prijetnju od pandemije.

Izvor SRNA

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.